Gymnaestrada Outfitanprobe

03. Juni 14 / 17:20

Liebei Gymnaestrada-Teilnehmer

Obwohls no meh wie es Jahr gaht bis mer ad Gymnaestrada nach Helsinki reised, send scho einigi Vorbereitige im Gang. Jetzt esches so, dass am 10. Juni  s' schwizer Outfit aprobiert werde muess. Es chunt extra die Verantwortlichi Dame met eme Satzt vo de Gymnaestrada-Bechleidig verbii. För die Neugierige, da mal en Vorgschmack:

Us dem Grund bitte alli wo ad Gymnaestrada 2015 mitchömed am  Ziistig 10. Juni is Training cho.

Aaprob isch ab em 18:30 bis 22:00 Uhr möglich. S Training werd normal stattfinde. Das heisst es wär super wänn möglichscht vell zwösched 18:30 und 20:00 Uhr chönted aprobier, dass am 22:00 nöme vell müend.

För die wo das ned möglich isch, wär ich froh wänn ehr mit mer Kontakt ufneh wörded. Das wör mer die ganz Sach biz erliechtere. Was ehr negst Woche au no sötted ageh isch oichi Pass oder ID Nummere. Je nachdem mit was ehr nach Helsinki Flüge wänd.

Danke för oichi Mitarbet und Unterstötzig.

Meier Getränke AG Weitere